John Smith Rock Festival paljasti seitsemän seuraavaa esiintyjäänsä

MAINOS:


Tiedote 16.11.2022

Laukaan Peurungassa 20.–22.7.2023 järjestettävä, yleistä hyväksyntää viljalti saanut John Smith Rock Festival raotti lainapeittettä ja paljasti seitsemän seuraavaa esiintyjäänsä. Tumman kankaan takaa paljastuivat tanskalainen hardrock-legenda DAD, death metallin menneisyys ja tulevaisuus, In Flamesin ex-jäsenistä koostuva The Halo Effect, arktista hysteriaa lietsova Sonata Arctica, asiaan vihkiytyneet kreikkalaiset saarnamiehet, Rotting Christ, progressiivisemman rautatien raivaaja, legendaarinen Scar Symmetry, kotimaisen synkkyyden senseit, Vorna sekä rytmi-iloittelua ja paikallista väriä tunnustava Red Eleven.

 

“Hulluhan se on, jos ei puolta tarjoa! Me, vielä sopivasti tolkuissamme olevat, olemme nyt tarjonneet. Jopa yli. 15/28. Mutta ollos huoleti, lähes puolet siis vielä jäljellä, vaikka toki pitkät pyhät jo tälläkin kattauksella viettäisimme… Kuten huomata saattaa, jatkamme bändisektorilla edelleen valitsemallamme linjalla, eli “laidasta laitaan ja pikkuisen sen yli”. Toivotaan, että nämä uudet julkaisut realisoituisivat luottamuksena ja ostoksina lippuluukulla ja saisimme myös sitä kautta aikaan jatkumon Suomen parhaalle rockfestivaalille!”

 

Liput ja lisätiedot: www.johnsmith.fi

Lähde: Ext Ventures Oy

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.