Mad Hatter’s Den julkaissut uuden lyriikkavideon

MAINOS:mad 2

Mad Hatter’s Den on julkaissut uuden lyriikkavideon 8.4.2016 ilmestyvältä “Excelsior” -levyltä. Kyseessä on levyn ensimmäinen varsinainen kappale “Break the Chains (Into the Black)” avausraitana toimivan “Eye Of The Storm”-intron jälkeen.

Kitaristi Jaakko Hänninen kommentoi kappaletta seuraavasti: “Tähän Break the Chains (Into the Black) -biisiin tuli kaadettua aika laajalti kaikenlaisia vaikutteita, mitä on 1980-luvulta asti tullut omaksuttua, yrittäen välttää peruskaavoja mahdollisimman paljon. Alunperin kappale syntyi 2014 jouluna, minkä varmaan tunnelmasta aistii, kun treenailin King Diamondin biisejä. Kappalerakenteet ja sävellajivaihdokset yms. tulevat osittain sieltä suunnasta. Ehkä jokin kitarariffi voi myös vähän viitata sinnepäin, mutta noin muuten siihen yhdistettiin mm. sinfonisia aineksia ja tyyliä aika monesta suunnasta vielä sovitusvaiheessakin.”

Katso uusi lyriikkavideo alta:

mad hatters den

Levyn kappalelista:
01. Eye of the Storm
02. Break the Chains (Into the Black)
03. Birds Of Prey
04. Masters Of Hate
05. Trail Of Fears
06. Through The Unknown
07. Guardian Angel
08. Hero’s End (At the Silver Gates)
09. Ascension
10. The Aftermath
11. Not Of this World

Profiili | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.