Wanted! Metalliluola hakee avustavaa toimittajaa

Metalliluolan toiminnan edelleen kasvaessa etsimme joukkoomme avustavaa toimittajaa.

Metalliluola etsii toimituksen tueksi uutta voimaa. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Palkkaa emme pysty maksamaan, mutta saat sitäkin tärkeämmän leiman ansioluetteloosi ja pääset osaksi loistavaa tiimiä.

Haussa on avustava toimittaja, jonka tehtävänä on arvioida pääasiassa kotimaisia metallilevyjä, demoja sekä EP-julkaisuja. Oman kiinnostuksen ja ajankäytön mukaan on lisäksi mahdollisuus tehdä haastatteluja sekä keikkaraportteja. Avustavasta toimituksesta on ajan kuluessa ja kokemuksen kasvaessa mahdollisuudet edetä varsinaisen toimituksen puolelle. Mitään aika yms. velvoitteita työssä ei ole, vaan hommia tehdään oman ajan puitteissa yhdessä koko muun toimituksen kanssa.

Haemme henkilöä, jolla mielenkiinto ja aito rakkaus metallimusiikkiin ovat ne tärkeimmät ominaisuudet. Emme ole ikärasisteja, mutta tietty elämänkokemus katsotaan hyödyksi. Asuinpaikalla ei ole merkitystä.

Mikäli kiinnostuit pääsemään mukaan Metalliluolan kasvavaan joukkoon, laita hakemus osoitteeseen metalliluola@metalliluola.fi

Metalliluolaan on myös edelleen haussa uutistoimittaja. Katso tarkempi hakuilmoitus tästä.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin 1,5 vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivuille oleva liikenne on kasvanut noin 20% per toimintakuukausi.  Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

metalliluola1

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.