Evil Drive vaihtaa kitaristia

evildrive

Kotimainen melodista metallia soittava Evil Drive vaihtaa kitaristia. Bändi julkaisi tammikuussa hyvä arvosteluja saaneen ”THE LAND OF THE DEAD” debyyttialbuminsa ja on sen jälkeen kiertänyt ahkerasti ympäri Suomea. Bändissä alusta asti mukana ollut Niko Huusari on nyt päättänyt jättää yhtyeen.

Huusarin viimeinen keikkansa Evil Driven riveissä oli viime sunnuntaina Helsingissä,Tuska-festivaalien jatkoklubilla Bar Bäkkärillä. Mies kommentoi päätöstään seuraavasti:

Olen tullut siihen pisteeseen, että aika ei yksinkertaisesti riitä enää kahdelle bändille, vuorotyölle, muille aktiviteeteille sekä perhe-elämälle, joten jostain on luovuttava. Tilanteeseen ei sinänsä liity mitään draamaa. Oloni on toisaalta helpottunut mutta samaan aikaan hieman haikea. Haluan kiittää ja kumartaa niin bändille kuin kaikille yhteistyökumppaneille, joita matkan varrella olen saanut tavata. KIITOS! Soittaminen jatkuu tästä edes päin vain Soulwound bändini riveissä. Toivotan Evil Drivelle vielä lopuksi onnea ja menestystä jatkossakin. Nähdään!

Kitaristi Ville Wiren kommentoi asiaa seuraavasti:

Ymmärrän täysin Nikon ratkaisun lähteä bändistä. Päätöksen taustalla ovat henkilökohtaiset syyt ja miehen ajan käyttö on ollut jo pitkään kortilla. Bändissä oleminen vie paljon aikaa ja joskus vain pitää laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Niko on mukava mies ja loistava kitaristi, fiilikset olivat haikeat viimeisen keikan jälkeen Mutta ikinä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Näin ollen Evil Drive aloittaa välittömästi uuden kitaristin etsimisen. Omaat asiaan kuuluvan soittotaidon ja sinulla on tarvittavaa paloa soittamiseen ja keikkailuun. Hommasta saa ja pitää osata nauttia. Jos tunnet olevasi oikea henkilö Evil Driveen niin anna kuulua itsestäsi ja ota yhteyttä!

Evil Drive

e-mail: evildriveband@gmail.com
webpage – www.evildrive.net
facebook – https://www.facebook.com/evildriveofficial
twitter – www.twitter.com/evildriveband
instagram –https://www.instagram.com/evildriveband/

Record label – Mighty Music http://mightymusic.dk/
Booking agency – http://www.nem.fi/ / Iiro Laitinen iiro@nem.fi / +358 45 259 3030

evildrive

Ville Wiren, Marko Syrjälä, Viktoria Viren, Juha Beck ja bändistä eronnut Niko Huusari kuvassa oikealla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here