The Darkness ja Michael Monroe lämmittelevät Guns N’ Rosesia

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
MAINOS:THE DARKNESS JA MICHAEL MONROE LÄMMITTELEVÄT GUNS N’ ROSESIA HÄMEENLINNASSA

Golden Circle -lippuja vapautunut myyntiin.

Rockjättiläinen Guns N’ Roses täyttää Kantolan tapahtumapuiston Hämeenlinnassa lauantaina heinäkuun 1. päivä osana Not In This Lifetime -kiertuettaan. Euroopan kiertueen lämppäriksi on varmistunut brittiläisyhtye The Darkness. Suomalaisfaneille on lisäksi luvassa Hämeenlinnassa erityisherkkua, sillä Guns N’ Roses on pyytänyt ystävänsä Michael Monroen käynnistämään konsertti-illan omalla setillään. Nyt on saatu vapautettua myös pieni määrä lippuja kysytylle Golden Circle -alueelle artistin omista kiintiöistä. Konsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Ticketmasterissa.

Viihdyttävänä live-esiintyjänä tunnettu The Darkness valmistelee parhaillaan viidettä studioalbumiaan, joka on suunniteltu julkaistavaksi syksyllä. Bändi tunnetaan kappaleistaan ”I Believe in A Thing Called Love”, ”Growing On Me” ja ”One Way Ticket”. Suomessa yhtye on vieraillut viimeksi vuonna 2013.

Michael Monroe ja Hanoi Rocks ovat toimineet Guns N’ Rosesille isona innoittajana, joten kesän Hämeenlinnan konsertissa on luvassa historian siipien havinaa. The Voice of Finlandissa tämän kevään tuomaroiva Michael Monroe on vihjannut brittimedialle antamissaan haastatteluissa olevansa julkaisemassa pian kokoelma-albumia, jolle on luvassa myös uutta materiaalia. Kokoelmalevy juhlistaa debyyttisooloalbumi ”Nights Are So Long’in” julkaisun 30-vuotisjuhlavuotta.

KONSERTTI:
Guns N’ Roses (USA) – Not In This Lifetime Tour
+ Special Guests: The Darkness (UK), Michael Monroe

La 1.7.2017 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna
Portit avataan klo 15, konsertti päättyy n. klo 24
Lisätiedot: www.gnrfinland.fi
Facebook-tapahtuma: http://bit.ly/2nRfEkE
#GnFnR

LIPUT:
Liput nyt myynnissä Ticketmasterissa, palvelumaksuineen alkaen 89,50 euroa
Golden Circle -liput: palvelumaksuineen alkaen 129,50 euroa
Lisäksi saatavilla myös VIP-paketteja: www.eventsclub.fi

LISÄTIEDOT:

tapahtuman nettisivut: www.gnrfinland.fi
www.gunsnroses.com
www.gnrfinland.fi
www.kantolaan.fi
www.livenation.fi
#GnFnR

Michael Monroe kuva: Hannu Juutilainen

Profiili | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.