Naslow – Naslow EP (2014)

MAINOS:

[three_fourth]Turkulainen Naslow on julkaissut ensimmäisen EP:nsä pari vuotta perustamisensa jälkeen. Yhtyeen tyylinä on metalcore, jossa kuuluvat kuitenkin varsin vahvat melodiset sävyt. Yhdellä hetkellä kitarat möyrivät rajusti ja alavireisesti, seuraavassa kappaleessa aloitellaan hempeällä pianokuviolla. Soolokitarassa Taavi Lindfors vetää aloitusbiisissä ”Dead Inside” hyvin tarttuvan liidin. Soolot ovat muutenkin kautta linjan hyviä ja ne on vedetty ilman turhia säröjä.

Sovituksissa hyödynnetään kahta laulajaa, kitaristi Juhani Weemanin tarjoillessa rauhallisemmat puhtaat vokaalit. Korkeat huudot ja ärjynnät hoitaa uusi rekrytointi Jarno Virkki, jonka äänessä on paikoitellen paljon legendaarisen Max Cavaleran huutojen sävyjä. Nämä aggressiivisemmat osuudet toimivat laulun puolesta paremmin kuin puhtaat osiot, jotka tosin vaativatkin tämän kaltaisessa hevissä paljon. Soundit julkaisulla ovat kohtalaiset ja melko hyvin balanssissa, eri instrumentit erottuvat selkeästi, eikä hommasta tule pelkkää puuroa kuten monella vastaavaa tyyliä vetävällä bändillä.

Potentiaalia turkulaisilla selkeästi on. Haasteena Naslowilla on ehkä vielä se oman tiukan linjan löytäminen ja biisien nostaminen ihan kiva-tasolta erinomaisiksi. Tämän kaltaista heviä tuntuu nimittäin olevan maailma pullollaan ja varsinkin länsinaapuristamme nousee yhtyeitä enemmän kuin tatteja syyssateen jälkeen. Tästä huolimatta toivomme Naslowille onnea ja menestystä. Asenne yhtyeellä on kohdallaan kuten päätösbiisissä jämäkästi todetaan: ”We like to party like there’s no tomorrow!”

3-/5

Ville Krannila

[/three_fourth] [one_fourth_last]

10708495_643289819125054_2313020577895904275_o

1.Dead Inside
2.Never Get To Know
3.Bleeding
4.No Tomorrow[/one_fourth_last]

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.