In Mourning synkistelee uudella ”The Call To Orion” kappaleella


Ruotsin progressiivisen melodisen death metallin mestari In Mourning julkaisee uuden levynsä “Afterglow” 20.5.2016. Nyt albumilta on lohkaistu uusi kappale ”The Call To Orion.” Tuleva levy on yhtyeen ensimmäinen uuden rumpalinsa Daniel Liljekvistin (ex-Katatonia) kanssa ja ennakkotilattavissa linkistä. Bändi on kommentoinut tulevaa levyä seuraavasti:

The new album is called Afterglow and its story takes off from where The Weight Of Oceans ends. It’s a bit more complex than our previous albums and it has got a bit of a different sound than the older ones, a bit more alive like a band and maybe not always as studio corrected as our earlier material. However, the foundation of the music is still what we’ve always done and the key elements are pretty much the same but with some new additions and a few new twists and turns of course.

Kuuntele “The Call To Orion” alta:

Levyn kansi ja kappalelista alla:


1. Fire And Ocean
2. The Grinning Mist
3. Ashen Crown
4. Below Rise To The Above
5. The Lighthouse Keeper
6. The Call To Orion
7. Afterglow


Pistä nimesi tähän