Deadforger julkaisee uuden “Forgotten” EP:n 19.2.16

MAINOS:Deadforger2016_web

Hämeenlinnalainen groovaava heavy rock -yhtye Deadforger palaa julkaisukantaan ”Forgotten” EP:llään helmikuun 19. päivä. Vajaa kolme vuotta sitten ilmestyneen esikoisjulkaisunsa jälkeen muun muassa Pain Confessorin ja Corruption Inc.:in miehistöistä tutuista musikanteista koostuva porukka on konsertoinut ahkerasti ja saadut kasaan samalla viisi uutta kappaletta.

”Tällä tuotoksella päästään näyttämään enemmän kokonaisuutena millainen bändi Deadforger on ja millaista musiikkia se esittää. Jotkut EP:n biiseistä saattaa olla monille tuttuja keikoilta, mutta näin äänitettyinä niitä ei välttämättä enää samoiksi tunnista. Ami laittaa parastaan ja osoittaa kuinka monipuolinen laulaja hän oikeastaan onkaan. Taisipa mies yllättyä oikein itsekin asiasta. Biisit on taas meille tyypilliseen tapaan kasattu lähinnä treenikämpille tuoduista ideoista ja riffeistä, joita porukalla sitten hiottiin lopulliseen kuosiinsa. Poikkeuksena tästä on sankaruuden tunteesta kertova sekä synkkyyttä että onnellisuutta sekoittava monipuolinen Like a Hero, joka syntyi kotisohvalla 1,5 tunnissa päivää ennen studioon menemistä”. Bändin kitaristi Mikko Kivistö kertoo EP:n sisällöstä.

Kuuntele Dead in Time alta:

EP:n ilmestymistä juhlistetaan yhdessä Omnium Gatherumin kanssa Hämeenlinnassa Suistoklubilla lauantaina 20.2.16. Muita tähän mennessä sovittuja keikkoja: 27.2 Papillon, Riihimäki w/ StoneSoul ja 16.4 Old Lady’s Pub, Tervakoski.

”FORGOTTEN”-BIISILISTA
1. 1000 Days in Black
2. Like a Hero
3. Forgotten
4. Broken Man with a Broken Soul
5. Dead in Time

KOKOONPANO
Ami Koivistoinen – laulu
Hannu Tammela – kitara
Mikko Kivistö – kitara
Jerry Recola – basso
Pasi Laihanen – rummut
Lauri Heikkinen – koskettimet

DISKOGRAFIA
S/T EP (2013)
Forgotten EP (2016)

https://www.facebook.com/deadforger/?fref=ts

Forgotten_cover

Profiili | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.