Chickenfoot tekemässä paluun?

MAINOS:chickenfoot

Sammy Hagar on julkaissut viime viikolla otetun kuvan studiosta, jossa laulaja on omien sanojensa mukaan ollut tekemässä uutta musiikkia kitaristi Joe Satrianin kanssa ja kyseessä saattaa olla pitkään odotettu kolmas Chickenfoot-levy. Bändin jäsenet ovat eri yhteyksissä ilmaisseet halukkuutensa tehdä vielä yhteistyötä. Haasteena on ollut tähtikokoonpanon aikataulujen yhteensovittaminen. Hagar ja basisti Michael Anthony ovat kiertueella sekä valmistelemassa uutta materiaalia Circle-yhtyeensä kanssa, ja rumpali Chad Smith on studiossa Red Hot Chili Peppersin kanssa. Myös Satriani on lähdössä kiertueelle promotoimaan äskettäin julkaistua “Shockwave Supernova” albumiaan. Edellisen Chickenfoot-albumin “III” julkaisusta on nyt kulunut lähes neljä vuotta.

Lisää aiheesta.

Toivon mukaan Chickenfootista kuullaan vielä, tällä välin kannattaa katsoa bändin mainio cover-versio Deep Purplen “Highway Starista:”

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.