30 vuotta Nummirockia!

MAINOS:nummirock
Kauhajoen Nummijärvellä järjestettävä metallipäiden riemujuhla saavuttaa ensi kesänä miehen iän. Ensimmäisen kerran vuonna 1987 järjestetty, Nummijärven maatalousjärjestö ry:n ylläpitämä tapahtuma, on muodostunut legendaariseksi metallikansan ilojuhlaksi, josta vannoutuneimmat fanit eivät malta pysyä pois, ja ensikertalaisetkin ryöpätään sellaisessa liemessä, että uudestaan on tultava. Tapahtuma järjestetään edelleen aktiivisten talkoolaisten voimin.

Juhlavuoden bändikattaukseen tullaan kaivamaan alkuvuosina Nummirockissa soittaneita yhtyeitä, unohtamatta uutta ja tuoretta verta, jota etenkin ensikertalaiset nummirokkaajat janoavat. ”Ohjelman kasaus on erittäin hyvässä vauhdissa. Useilta ulkomaisilta bändeiltä on jo saatu vahvistuksia, eikä kotimaisiakaan tähtösiä ole unohdettu ohjelmasta” veistelee tapahtuma-aktiivi, elämäntapanummirokkari Tero Viertola, ja jatkaa; ”Ensimmäinen artistijulkaisu tullaan näkemään vielä ennen Nummijärven jäätymistä.”

Nummijärven juhannusjuhlien fiilistelyn voi aloittaa todenteolla viimeistään tänään maanantaina, kun Tiketti laskee myyntiin kolmen päivän erikoishintaisen ennakkolipun. Lippu kannattaa hankkia nopeasti, sillä näitä 110 euron kolmen päivän halvempia lippuja myydään ainoastaan tuhat (1000) kappaletta. Lipun hintaan lisätään luonnollisesti lippukaupan toimituskulu. Aikaisempien vuosien tapaan auto- ja telttapaikka kuuluvat lipun hintaan.

Helpoin konsti seurata Nummirock –päivityksiä on Facebook. Muista tsekata myös Nummirockin Instagram ja nettisivut www.nummirock.fi/.

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Tero Viertola, Promoottori
050 375 9010 |tero@nummirock.fi
www.nummirock.fi | www.facebook.com/Nummirock | https://instagram.com/nummirock/

 

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-