Brainstorm tarjoilee uuden kappaleen ja videon


Saksan voimametallin ylpeys Brainstorm on julkaissut uuden videon tuoreesta singlestään ”The World To See.” Biisi on nostettu yhtyeen tulevalta albumilta ”Scary Creatures.” Levy ilmestyy 15.1.2016.

Katso video alta:

Levyn kansi ja kappalelista alla:


1. The World To See
2. How Much Can You Take
3. We Are…
4. Where Angels Dream
5. Scary Creatures
6. Twisted Ways
7. Caressed By The Blackness
8. Scars In Your Eyes
9. Take Me To The Never
10. Sky Among The Clouds

Bonus track on ltd. Digipak:
11. Lift Your Eyes To See

+ Bonus Live DVD
(incl. ”The World To See” video clip & Live concert Essen 2014 (performing the entire ’Firesoul’ album plus many more songs)


Please enter your comment!
Please enter your name here