Battlelore herää horroksesta – keikkoja Suomessa syksyllä 2016

battlelore2

Vuonna 1999 perustettu ja kuusi levyä Napalm Recordsin kautta julkaissut metalliyhtye Battlelore jäi vuoden 2011 syksyllä määrittelemättömän pituiselle tauolle. Nyt yhtye osoittaa elon merkkejä julkistamalla syyskuulle kaksi valikoitua kotimaan keikkaa aiemmin paljastetun lokakuisen Female Metal Voices Fest -esiintymisen rinnalle.

”Ajatuksena oli, että saataisiin pari keikkaa alle ennen tuota Belgian vetoa. Keikat Helsingissä ja Turussa sattuivat aikataulullisesti hyvin, joten erittäin hyvillä fiiliksillä ja innokkaana odotamme noita vetoja”, kommentoi yhtyeen perustaja, kitaristi Jyri Vahvanen.

Kysymykseen mahdollisista lisäkeikoista ja comebackista Vahvanen vastaa:

”Belgian festaria ja näitä paria Suomen keikkaa pidemmälle ei olla tulevaisuutta suunniteltu. En nyt tiedä, onko tämä mikään varsinainen ”comeback”. Seuraavaan mahdollisuuteen todistaa Battlelore livenä voi tämän jälkeen mennä tovi ja kuten sanottua, odotamme näitä keikkoja innolla: lavalla nähdään varmasti energinen ja motivoitunut bändi!”

Battlelore palaa keikkalavoille syyskuussa ja esiintyy perjantaina 23.9. Turun GONGissa (GONG2) ja lauantaina 24.9. Helsingin On the Rocksissa. Luvassa on ainutlaatuinen tilaisuus ja lienee sanomattakin selvää, että näitä keikkoja ei kannata jättää väliin. Mukana kummallakin keikalla nähdään Kivimetsän Druidi sekä Lovijatar.

Ennakkoliput keikoille ovat myynnissä Tiketissä.

pe 23.9.2016 GONG, Turku (GONG2)
Battlelore, Kivimetsän Druidi & Lovijatar
Ennakot alk. 12€

la 24.9.2016 On the Rocks, Helsinki
Battlelore, Kivimetsän Druidi & Lovijatar
Ennakot alk. 15,50€

www.battlelore.net
www.kivimetsandruidi.com
www.gong.fi
www.rocks.fi
www.metalfemalevoicesfest.be
www.nem.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here