Battle Beast Tampereen Saarihelvettiin elokuussa

0
149
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tampereen Viikinsaaressa soi kesällä 2017 jälleen raskas ja tumma musiikki. Kolmas SaariHelvetti-festivaali raikaa Pyhäjärven keskellä lauantaina 5. elokuuta.

Festivaalin ohjelmaan on saatu merkittäviä lisäyksiä, joista suurin ja kaunein on Suomen tämän hetken kuumin heavy-bändi Battle Beast. Noora Louhimon vetämä ryhmä soitti viime perjantaina tuiman keikan yli 1000 ihmiselle Tampereen Pakkahuoneella ja “treenaa” SaariHelvetin esiintymistä varten koko kevään Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Todella ajankohtaisen Battle Beastin albumi ”Bringer Of Pain” ilmestyy helmikuun puolivälissä.

Vuoden 2017 SaariHelvetissä on tarjolla myös viehkeää erotiikkaa. Rock’n’Tits-kollektiivin Burleski-lavalla antavat kaikkensa Bella Von Wolfkill, Holy Curves, Olivia Rouge, Kiki Scavenger ja Shanna O’Pulse. Kokonaisuuden juontaa Stella Polaire. Burleskin lisäksi Rock’n’Tits lupaa SaariHelvettiin luovaa tekemistä: mm. kilpailuja, vaatteiden tuunausta ja hurttia huumoria.
Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa maaliskuussa.

SaariHelvetti 2017
Viikinsaari, Tampere 5.8.2017

Turmion Kätilöt
Rotting Christ (GRC)
Battle Beast
Rytmihäiriö
Rotten Sound
Harakiri for the Sky (AUT)
Whispered
Fear of Domination
Evil Drive

+Bändikilpailu Helvetistä -voittaja

Rock’n’Tits Burleski -lava:
Olivia Rouge, Bella Von Wolfkill, Holy Curves, Kiki Scavenger, Shanna O’ Pulse, Stella Polaire

+ lisäbuukkauksia luvassa

Pääsylippu 38 e + toimituskulut (Liveto, Tiketti & Lippupiste)
VIP of Hell 76 e + toimituskulut (Tiketti & Lippupiste)
Pääsyliput sisältävät laivamatkat ja festivaalikokemuksen.
K-18.

saarihelvetti.fi
facebook.com/saarihelvetti

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here