Simulacrum rekrytoi uuden rumpalin ja julkaisi ”Sky Divided”-livevideon

Progressiivista metallia soittava Simulacrum rekrytoi uuden timantinkovan rumpalin, Tatu Turusen yhtyeen kolmannelle levylle ja tuleville keikoille. Bändi päätyi aikatauluongelmien takia rumpalinvaihdokseen ilman sen suurempaa dramatiikkaa ja antaa kaiken kunnian ”Sky Divided” -levyllä kaikkensa antaneelle Henri Kalliolle. Hessun soittoa tullaan kuulemaan erinäisissä projekteissa jatkossakin takuuvarmasti!

Tatu Turunen on tuttu mies yhtyeistä Autere ja Jack Over Kings sekä hänellä on artistisopimukset F-Musiikin, Yamahan, Sabianin, ProMarkin ja Evansin kanssa. Hän itse kommentoi uutta soittopestiään seuraavalla tavalla:

Olen erittäin iloinen tästä uudesta soittokiinnityksestä ja odotan innolla kaikkia niitä haasteita tulevien vuosien aikana, jotka nämä erinomaiset muusikot heittävät minulle!

Tatun musiikilliset juuret ovat vahvasti Panteran, Slayerin, Megadethin ja Lamb of Godin tyylisessä suoremmassa junttauksessa, mutta hän odottaa innolla miten progressiivisemman musiikin soittaminen kehittää häntä muusikkona. Katso näyte miehen brutaalin tarkasta ja metallin kyllästämästä soittotatsista Toukokuussa 2017 kuvatulta ja äänitetyltä Sky Divided -livevideolta. Pätkältä on myös mahdollista kuulla ensimmäistä kertaa äänitettynä bändin toista solistia Erik Kraemeria!

Bändi keskittyy tällä hetkellä hiomaan kolmannen levyn sävellyksiä valmiiksi ja tiedottaa tuotannon etenemisestä kotisivuillaan sekä facebookissa.

Simulacrum:
Niklas Broman – Laulu
Erik Kraemer – Laulu
Chrism – Koskettimet
Solomon – Kitara
Petri Mäkilä – Kitara
Olli Hakala – Basso & Chapman Stick
Tatu Turunen – Rummut

Seuraa bändiä:

www.simulacrum.fi
www.facebook.com/simulacrumofficial
www.twitter.com/SimulacrumTweet

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here