Mick Mars studiossa ex-Mötley Crüe laulaja John Corabin kanssa

MAINOS:mickmars

Mötley Crüen Mick Mars ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen. Vain viikko bändin viimeisen keikan jälkeen kitaristi on avannut Blackbird-studion ovet ja aloittanut oman albuminsa levytykset. Nyt mies on julkaissut Facebook-sivuillaan studiosta yllä näkyvän kuvan, joka vahvistaa entisen Crüe-laulaja John Corabin olevan mukana projektissa. Kaksikko on myös samalla foorumilla hehkuttanut uuden materiaalin olevan todella kovatasoista. Vielä ei ole tiedossa syntyykö tuloksena Marsin aiemmin lupaama sooloalbumi vai onko kyseessä kokonaan uuden yhtyeen alku.

Muutkin Crüen jäsenet ovat tarttuneet töihin vuoden alusta. Vince Neil jatkaa soolokeikkojaan ja Nikki Sixxin Sixx A.M.-yhtye on kaavaillut jopa kahden uuden levyn julkaisua tälle vuodelle. Ainoastaan Tommy Lee on ottanut rennosti ja on viimeksi nähty lomailemassa Malediiveilla.

Katso Marsin ja Corabin aiemman yhteistyön tuloksena syntynyt kappale ”Hooligan’s Holiday” vuoden 1994 ”Mötley Crüe”-albumilta:

Profiili | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.