Machinae Supremacy Suomen kiertueelle toukokuussa

Videopelimetallisoturi toukokuussa Suomeen. Machinae Supremacy nähdään Kuopiossa, Tampereella, Joensuussa ja Helsingissä.

Useasti meillä vieraillut ja täällä vahvassa suosiossa kylpevä Machinae Supremacy tuo jälleen Commodore 64:sta pulppuavan metallinsa Suomeen. Vuonna 2000 Luulajassa perustettu orkesteri soittaa toukokuun lopulla Kuopiossa, Tampereella, Joensuussa ja Helsingissä.

Machinae Supremacy julkaisi seitsemännen albuminsa joulukuussa 2016. ”Into the Night World” liikkuu laajasti metallin tyylisuunnissa ja maustaa kokonaisuutta chiptune-soundeilla.

Heavysta poppia ja popista heavya tekevä bändi on vahvasti omalla tiellään ja se on huomattu kaikkialla maailmassa. Tällä hetkellä Machinae Supremacy kiertää Yhdysvalloissa, josta ”Into the Night World Tour” 2017 siirtyy keväällä Euroopan puolelle.

Tampereella, Joensuussa ja Helsingissä lämppäribändin tehtävistä vastaa One Morning Left. Metalcorea elektronisin maustein soittava yhtye julkaisi kolmannen studioalbuminsa ”Metalcore Superstars” vuosi takaperin.

Suomen kuumimpiin nouseviin nimiin lukeutuva, violent-poppia soittava Blind Channel on mukana Helsingin keikalla. Blind Channelin debyytti ”Revolutions” julkaistiin lokakuussa: yhtye on saanut suurta huomiota mediassa kotimaassa ja ulkomailla erinomaisesta levystä ja live-keikoista.

ke 24.5.2017 Kuopio, Henry’s Pub (liput 15 e + toim.kulut Livetosta)
to 25.5.2017 Tampere, Klubi (+ One Morning Left, liput 16 e + toim.kulut Tiketistä)
pe 26.5.2017 Joensuu, Kerubi (+ One Morning Left, liput 14 e + toim.kulut Tiketistä)
la 27.5.2017 Helsinki, Nosturi (+ Blind Channel, One Morning Left, liput 18 e + toim.kulut Ticketmasterista)

Ennakkoliput tulevat myyntiin pe 20.1.2017.

http://machinaesupremacy.com
www.nem.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here