Lordi julkaissut uuden singlen “Hug You Hardcore”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

lordi16

Monsteriryhmä Lordi on julkaissut ensimmäisen singlen ja musiikkivideon ”Hug You Hardcore” tulevalta albumiltaan. 16.9.2016 julkaistava, ”Monstereophonic”-niminen teos, pitää sisällään kaksi puolta, ”Theaterror vs. Demonarch”. A-puolella kuullaan perinteikkäämpää Lordia, kun taas B-puoli koostuu tarinallisesta kokonaisuudesta rankemmin eväin varustettuna. Albumi äänitettiin ja miksattiin Sonic Pump-studiolla Helsingissä tuottaja Nino Laurenteen (Deadache 2008) johdolla. Levy on ennakkotilattavissa linkistä.

”Hug You Hardcore”-musiikkivideon ohjauksesta on vastannut Ove Lingvall (Nocturnal Rites). Raakoja kohtauksia sisältävä alkuperäinen video ei ole katsottavissa Suomessa ja bändi on julkistanut kappaleesta myös sensuroidun version.

Katso sensuroitu ”Hug You Hardcore”-video alta:

”Monstereophonic” kansi ja kappalelista:

lordi-monstereophonic-theaterror-vs-demonarchy

1.SCG8: One Message Waiting
2.Let’s Go Slaughter He-Man (I Wanna Be the Beast-Man in the Masters of the Universe)
3.Hug You Hardcore
4.Down With The Devil
5.Mary Is Dead
6.Sick Flick
7.None For One
8.SCG VIII: Opening Scene
9. Demonarchy
10.The Unholy Gathering
11.Heaven Sent Hell On Earth
12.And The Zombie Says
13.Break Of Dawn
14.The Night The Monsters Died

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän