LankaFest viimeistellyt ohjelmansa ensi kesäksi

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

lankafest2

Puolangan LankaFest on viimeistellyt ohjelmistonsa ensi kesäksi. Festareilla nähdään kesä-heinäkuun 2017 vaihteessa kotimaisen melodisen metallin kärkinimiä kuten Sonata Arctica, Battle Beast, Dreamtale, Thunderstone sekä Shiraz Lane.

Lankafest järjestetään 30.6.-1.7.2017. Torstaina 1.12. klo 9 avautuvat tapahtuman nettisivut osoitteesta www.puolankainfo.fi/lankafest/

Samalla avautuu Tiketissä 2 päivän early bird lippu (30€+palvelumaksu). Liput Tiketistä tammi-heinäkuu 1 päivä 30€ ja 2 päivää 40€+ palvelumaksu. Portilta 35/45€.

Katso esiintyjät alta:

1-lava:
Sonata Arctica, Battle Beast, Thunderstone, Dreamtale, S-Tool, Shiraz Lane, Temple Balls ja Electric Deathbeat.
2-lava:
Housebändit VH Frenzy ja Sniffer

2 lavalla ohjelmaa päälavan bändien vaihtovälissä.

Alue: Festarialue on aidattu. Alueella K-18 anniskelualue. Tapahtuma ikärajaton. Alueelta löytyy myyntipisteitä, muun muassa LankaFest/bändien tuotteita ja ruokapiste.

LankaFestin Sami Haapalainen kommentoi:

LankaFestin historia alkaa vuodesta 2010, jolloin tapahtuma toteutettiin koulukeskuksen liikuntasalissa neljän paikallisen bändin voimin. LankaFest saavutti niin suuren suosion, että vuonna 2011 tapahtuma järjestettiin uudelleen Keskipisteenpuistossa kahdeksan bändin voimin. Kesällä 2012 LankaFest siirtyi torialueelle valmistuneelle Pohjanportin lavalle. Pääesiintyjänä silloin oli legendaarinen Zero Nine. Vuonna 2013 tapahtuma kehittyi taas huimasti ja lippuja myytiin reilut 400 kpl. Pääesiintyjänä tuolloin Peer Günt. Heinäkuussa 2014 LankaFest oli ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen ja mukana oli 11 esiintyjää, muun muassa Brother Firetribe, Battle Beast ja Waltari. Lippuja myytiin 620 kpl. 2015 LankaFest oli edellis vuotiseen tapaan kaksipäiväinen. Ensimmäistä kertaa lavoja oli kaksi. Kävijöitä oli lähes 800. Esiintymässä olivat mm. Battle Beast, Poisonblack, Lost Society ja Kotipelto&Liimatainen. Vuoden 2016 LankaFest jatkoi taas kasvuaan. Kävijämäärä lähenteli jo tuhatta viikonlopun aikana. Esiintymässä olivat mm. Joe Lynn Turner, Mokoma sekä Kilpi.

Ensi kesänä kaksipäiväinen LankaFest järjestetään Puolangalla kahdeksannen kerran. Jatkamme edelleen kahden lavan systeemillä. Näin pyritään yleisölle tarjoamaan ohjelmaa koko festarin ajaksi! LankaFest jatkaa edelleen rock/heavy henkisenä!

Metalliluolan LankaFest 2016 raportti katsottavissa linkistä.

https://www.facebook.com/LankaFest/
www.puolankainfo.fi/lankafest/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän