Glenn Hughes: Deep Purple MKIII ei palaa yhteen

glennhughes1

Glenn Hughes on kertonut uudessa haastattelussa Deep Purplen MKIII-kokoonpanon aiemmista reunion-suunnitelmista. Asiaa valmisteltiin kuusi vuotta sitten ja mukana olivat Hughesin lisäksi David Coverdale ja Jon Lord, joka lupasi ottaa yhteyttä Ritchie Blackmoreen. Lordin sairastuttua vakavasti ja kuoltua vuonna 2012 nämä suunnitelmat laitettiin jäihin. Hughes, Coverdale ja Blackmore kaavailivat myöhemmin uutta yhteisprojektia Lordin muistolle, mutta sekään ei ottanut tuulta purjeisiin. Hughes kertoo nyt uskovansa, ettei paluu tule koskaan toteutumaan ja toivottaa Blackmorelle onnea tämän tulevissa hankkeissa. Välit David Coverdaleen ovat säilyneet lämpiminä ja Hughes myös vieraili laulamassa Whitesnaken keikalla aiemmin kesällä.

Hughes on parasta aikaa pitkällä Euroopan kiertueella yhdessä uuden sooloyhtyeensä kanssa. Mukana bändissä ovat kitaristi Doug Aldrich ja rumpali Pontus Engborg. Hughes vahvistaa trion valmistautuvan myös uuden albumin tekoon kiertueen päätyttyä.

Lue koko haastattelu linkistä.

Katso Glenn Hughesin vierailusta Whitesnaken keikalla taltioitu video klassikosta ”You Keep On Moving”:

glennhughesband

 

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.