Ex-MSG laulaja David Van Landing kuollut auto-onnettomuudessa

david-at-Maxwells13

Michael Schenker Groupissa ja Crimson Gloryssa laulajana toiminut David Van Landing on kuollut kolaroituaan raskaan ajoneuvon kanssa Floridassa. Van Landing oli kuollessaan 51-vuotias. Laulaja aloitti uransa 1980-luvun puolivälissä Mannekin-yhtyeessä, ja teki 1990-luvun alussa yhteistyötä Tony McAlpinen sekä Crimson Gloryn kanssa yhden kiertueen verran. Van Landing myös opetti laulamista yli 300 oppilaalle ja teki yhden albumin oman yhtyeensä Erotic Liquid Culturen kanssa. 1990-luvun loppupuoliskolla mies toimi vokalistina MSG:ssä ja hänen ääntään kuullaan mm. ”Michael Schenker 25th Anniversary” sekä ”Live In Tokyo ’97”-julkaisuilla. Van Landing palasi vielä MSG:n riveihin kahden kiertueen ajaksi vuosina 2011–2012.

Michael Schenker on muistellut entistä bändikaveriaan omilla Facebook-sivuillaan ja kertoo, että kaksikon oli jälleen tarkoitus esiintyä yhdessä alkuvuodesta 2016.

Katso MSG:n ja David Van Landingin esitys kappaleesta ”Doctor Doctor” Tokiosta 1997 alta:

david&michael

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.