Death-dokumentti ”DEATH by Metal” saa Euroopan ensi-iltansa Joensuussa marraskuussa

deathbymetal

Death Metallin suurimpiin pioneereihin kuuluneen Deathin ja yhtyeen sielun Chuck Schuldinerin uraa sekä elämäntyötä luotaava kanadalainen dokumentti ”DEATH by Metal” saa Euroopan ensi-iltansa marraskuussa Joensuun Rokumentti-leffafestareilla. Felipe Belalcazarin ja Eric Greifin fanien tuella työstämä elokuva nähdään perjantaina 18.11.2016 Elokuvateatterikeskus Tapiossa. Tekijät kertovat tarvitsevansa tulevaan DVD-julkaisuun vielä fanien apua. Lisää aiheesta voi lukea elokuvan FB-sivuilta.

Lue tiedote elokuvasta alta:

SCREAM, BLOODY, DEATH!!!!!!

Pois alta risut ja männynkävyt, täältä tulee death metalin esi-isä, ylipappi ja big daddy. Death on bändi, jota pidetään dödiksen uraa uurtaneena höyryveturina ja yhtenä genren autenttisimpana yhtyeenä kautta aikojen. Deathin sydän ja sielu oli edesmennyt Chuck Schuldiner, jonka perinnön voi kuulla resonoivan koko genressä vahvasti nykyäänkin. DEATH by Metal perkaa perusteellisesti metallimusiikin historiaa ja Schuldinerin elämäntyötä muusikkona. Schuldiner oli ainutlaatuinen muusikko, joka ei ottanut itseään tai genreään koskaan liian vakavasti. Hän astui rohkeasti rajojen yli ja vähät välitti siitä, mitä metallimusiikin kuuluisi oppikirjan mukaan olla. Vaikka Felipe Belalcazarin elokuva keskittyy pääasiassa Deathin ja Schuldinerin uran kehitykseen, on dokkari napakka informaatiopläjäys myös itse dödiksen syntyvaiheista ja muovautumisesta genrenä nykyiseen muotoonsa. Kansainvälinen kasettivaihto, omistautuminen ja halu kehittyä muusikkona ovat avaintekijöitä tämän infernaalisen nopean ja pimeän musiikin olemassaololle.

DEATH by Metal
Canada 2016
108 min • English
K12
Teema: Rokumentti selection
18.11.2016 | klo 18.45 | Paikka: TAPIO 4

Festareilla nähdään myös muita heviaiheeseen liittyviä elokuvia kuten “Spandex Sapiens,” “This Is Spinal Tap” sekä ”Blackhearts”.

Lisätietoja Rokumentista: http://rokumentti.com/2016/
DEATH by Metal Facebookissa.

Katso viralliset trailerit alta:JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here