Alkuperäinen The Alice Cooper Band julkaisee uuden live-singlen marraskuussa

MAINOS:alicecoopermarkbowman

Alkuperäinen Alice Cooper-yhtye kasasi rivinsä uudelleen lokakuussa 2015 ja soitti lyhyen setin Dallasissa levykaupassa. Alicen lisäksi kokoonpanossa vaikuttivat kitaristi Michael Bruce, basisti Dennis Dunaway ja rumpali Neal Smith. Cooperin myöhemmästä bändistä tuttu kitaristi Ryan Roxie täytti vuonna 1997 kuolleen Glen Buxtonin paikan.

Keikka taltioitiin ja esiintymisestä julkaistaan Black Fridayn 25.11.2016 yhteydessä seiskatuumainen vinyylisingle ”Live From The Astroturf,” jolta löytyvät klassikot ”I’m Eighteen” sekä ”Is It My Body”. Vain levykauppoihin myyntiin tulevan singlen kerrotaan ilmestyvän rajoitettuna 2500 kappaleen painoksena mustan, valkoisen sekä pinkin väreissä ja se on omistettu Buxtonin muistolle. Alice Cooper on parhaillaan levyttämässä uutta sooloalbumia ensi vuodeksi, ja alkuperäinen bändi nähdään jälleen levyllä vierailemassa. Myös toinen Hollywood Vampires-levy on suunnitteilla.

Katso alta video, jossa yhtyeen haastattelu sekä esitys singleltä löytyvästä ”I’m Eighteen”-klassikosta Dallasista:

The Alice Cooper Band settilista Dallasista:

Caught In A Dream (sung by Michael Bruce)
Be Me Lover
Eighteen
Is It My Body
No More Mr Nice Guy
Under My Wheels
School’s Out
Elected

Lähde: Rolling Stone
Kuva: Mark Bowman

Profiili | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.