William Blackswanilta teaser uudesta musiikkivideosta sekä managerisopimus

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

William Blackswan, Tampereelta polkeva teatraalinen kauhucore -yhtye aloitti tammikuussa 2017 debyyttisinglen julkaisun jäljiltä suunnitelmat musiikkivideosta. Levy-arviot ympäri maailmaa nostivat rimaa sen verran korkealle, että videon piti vähintäänkin tuplata näyttö. 3kk myöhemmin, tuhansien viestien, sähköpostien ja puheluiden saattelemana oli 25-päinen henkilökunta valmiina toteuttamaan tämän teatraalisen näytelmän. Nyt on julkaistu virallinen ”Teaser” -klippi tulevasta musiikkivideosta jonka voi nähdä tästä:

Itse video kappaleesta ”Infected Minds” tullaan julkaisemaan 6. Toukokuuta.

Tuottanut/Kuvannut: Toni Salminen (0-Orb & Metalscope)
Avustava tuottaja: Sami Koponen
Editointi/Leikkaus: Vin Valentino (Delta Enigma)
Käsikirjoitus: Ville Ylimartimo

Kaiken tämän myllytyksen keskelle mahtuu vielä yhteydenotto Pohjois-Amerikkalaiselta management toimistolta. Distilled Entertainment lähestyi helmikuussa yhtyettä tarjoten maailmanlaajuista management sopimusta kattaen promootion ja kiertueiden bookkaamisen. Tällä hetkellä pöydällä onkin vireillä useampi suunnitelma Blackswanin viemiseksi suoraan ulkomaille isompien yhtyeiden seuraan.

Distilled Entertainment on toiminut yhteistyössä artistien kuten; Metallica, Korn, Slipknot, Disturbed, Devildriver, Lamb Of God, Death Angel jne. kanssa. Aktiivisina bändeinä heidän rosteristaan mainittakoon Artillery (DE) & Onslaught (UK).

Koko William Blackswan yhtye on enemmän kuin kiitollinen tästä tarjouksesta ja sopimus onkin virallisesti käynnistetty 1.4.2017.

Metalliluolan arvion ”Horrors”-singlestä voi lukea tästä.

http://distilledentertainment.com
www.facebook.com/williamblackswan

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän