Sadistik Forest-vokalistin Nervesaw-projektilta EP 15.5.2017: kappalenäytettä ulkona

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
MAINOS:Oululaisen death metal-ryhmä Sadistik Forestin vokalisti/basisti Markus Makkosen Nervesaw-projektilta ilmestyy Old Skull Productionsin kautta EP ”Call Of The Casket” 15.5.2017 vanhan liiton meiningille uskollisena kasettijulkaisuna. Kuunneltavissa on nyt EP:n nimikappale.

Nervesaw on Markus Makkosen (Sadistik Forest, ex-Hooded Menace) death metal -projekti. Debyytti EP on nauhoitettu SJEP-studioilla tuottaja Samu Männikön valvonnassa, kuten jokainen Sadistik Forestinkin julkaisu tähän mennessä. Musiikillisesti Nervesaw keskittyy kuitenkin keskitempoiseen, lekamalliseen death metaliin ja onkin näin ollen Sadistik Forestin nopeamman ja teknisemmän materiaalin vastakohta.

Makkonen kuvaa tulevaa EP:tä seuraavasti:

Tämä EP nauhoitettiin jo vuonna 2011, kahden ensimmäisen Sadistik Forest -albumin välissä. Erinäisten levy-yhtiösäätöjen vuoksi sen julkaisu venähti kuitenkin mellevään kuuteen vuoteen. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kyllähän tässä kuuluu vankka innostus keskitempoiseen riffivetoiseen metallimusiikkiin ja miksi ei ihan perinteistä Motörhead-meininkiäkin.

Kuuntele ”Call Of The Casket” alta:

Nervesaw – “Call of the Casket” EP

1. Call of the Casket
2. They Ride the Sky
3. We, the people
4. Art of Empty

http://oldskullproductions.tictail.com/
https://www.facebook.com/OldSkullProductionsHun/

Profiili | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.