Metalliluola esittelee: avustavat toimittajat Marko, Teemu ja Tomi

MAINOS:naamakuvia

Metalliluola on vahvistanut rivejään kesän aikana uusilla avustavilla toimittajilla, joista on nyt paikallaan kertoa muutama sana lisää:

Ensimmäiseksi estradille kuulutetaan Marko Leppinen, jolla ikää on 30. Marko tekee levy- ja keikkaraportteja mm. uudempiin heavy-yhtyeisiin ja vaihtoehtogenreen keskittyen. Markon musiikin kuuntelu alkoi pitkälti rockin parissa. Metallica oli ensimmäinen hevibändi, jota kuunneltiin ja ensimmäinen levy oli monen kammoksuma “Load.” Markoon se iski kuitenkin kuin miljoona volttia ja sitten oli ostettava kaikki muutkin bändin levyt. “Black Album” nousi nopeasti ykköseksi. Nykyään Markon musiikkimaku on melko laaja varsinkin hevin suhteen ja suosikkiyhtyeitä ovat esimerkiksi Metallica, Bullet For My Valentine, In Flames, Disturbed, Amaranthe, Nightwish, Amorphis, Volbeat, Killswitch Engage sekä Linkin Park.

Seuraavaksi esittelyvuorossa on jo hienon Royal Hunt-arvion myötä tutuksi tullut Teemu Kuosmanen. Teemu on vuonna 1983 Iron Maidenin ja sitä kautta muutenkin hevirockin löytänyt 41-vuotias musiikin suurkuluttaja. Lähimpänä sydäntä on perinteinen melodinen vanhan liiton hevi. Kitaransoitto alkoi alakouluiässä ja jatkuu edelleen kohtuullisen aktiivisesti erilaisissa bändiprojekteissa. Teemu kirjoittaa levyarvioita perinteisestä heavysta sekä genren klassikkoalbumeista.

Viimeiseksi vaan ei vähäisimmäksi Tomi Nousiainen-Gunnar. Tomi on niin ikään 41-vuotias raskaamman musiikin aktiivinen kuluttaja. Musiikki on kuulunut osaksi Tomin elämää 11-vuotiaasta asti, eli levy jos toinenkin on tullut kuultua matkan varrella. Myös rumpujen soitto on seurannut mukana kesästä 1985 asti ja bänditouhuissa on vaikutettu. Vapaa-aikaan kuuluvat kalastus, koirat ja lukeminen. Tomilta saatte lukea levyarvioita heavyhistorian klassikko- ja unohdetuista teoksista.

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.