Kolmen yhtyeen metalli-iltama 5.11.2016 Helsingin ydinkeskustassa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
MAINOS:

ctdbarloose

Meno räjähtää käsistä lauantaina 5.11 Bar Loosessa! K-18.

Esiintyjinä Breathe To Drown, Kneel Before The Death sekä Crucify The Faith. Huippunousussa olevien bändien iltama tulee olemaan raskasta, brutaalia ja unohtumatonta! Ympäristönä mahtava Bar Loose! Don’t miss it.

Bar Loose, Helsinki la 5.11.2016
Liput Tiketistä 5€
Ovelta 7€. Narikka euron.
Ovet auki 20.30. Showtime 21.00.

Aikataulu:
21:00 – Breathe To Drown
21:45 – Kneel Before The Death
22:30 – Crucify The Faith

Facebook tapahtumasivu

Crucify The Faith FB-sivut
Kneel Before The Death FB-sivut
Breathe To Drown FB-sivut

Illan aloittaa Breathe To Drown! Kyseessä on uuden metalcore-bändin ensimmäinen esiintyminen, jota ei kannata missata mistään hinnasta! Luvassa on ainutlaatuinen keikka!

Breathe To Drown – On My Own:

Kneel Before The Death tuo illan raskaalla vedolla ehdottoman syyn saapua paikalle. Brutaalit kappaleet ja mahtava live-esitys eivät petä koskaan!

Kneel Before The Death – Deathbringer:

Crucify The Faith kruunaa illan uskomattoman energisellä showlla! Sopivan moniulotteinen metalli raskaalla otteella ja räjähtävällä lavakarismalla eivät jätä ketään kylmäksi. Keikalla päästään mahdollisesti kuulemaan myös ensiesitys materiaalia!

Crucify The Faith – Trouble In Paradise:

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.