Altar Of Betelgeuze esittää uuden kappaleen “Among The Ruins” tulevalta levyltä

MAINOS:

Kotimainen stoner doomia sekä death metallia yhdistelevä Altar Of Betelgeuse on julkaissut MetalSucksin kautta ensimmäisen kappalenäytteen huhtikuussa ilmestyvältä “Among The Ruins” pitkäsoitolta. Pihalle on saatu levyn päätöskappale ja nimibiisi “Among The Ruins”.  Mukana kokoonpanossa on miehistöä pitkän linjan death metal-yhtyeestä Decaying. Kyseessä on yhtyeen toinen julkaisu ja ilmestymispäiväksi on asetettu 15.4.2017.

Laulaja/basisti Matias Nastolin kommentoi Metalliluolalle uutta kappaletta:

“Among The Ruins” on tulevan levyn päätösbiisi ja se kuvastaa hyvin bändin musiikin eri vaikutteita. Vajaan kymmenen minuutin kestonsa aikana kappaleessa käydään läpi monta vaihetta. Välillä on rauhallisempaa ja melodisempaa, ja välillä keskitytään niin sanotusti murskaamiseen. Doom metal on siitä hieno genre, sillä se antaa tilaa monenlaisten ideoiden toteuttamiselle. Levy ilmestyy Transcending Obscurity Recordsin kautta huhtikuussa, ja lisää näytebiisejä on tulossa!

Kuuntele “Among The Ruins” alta:

Levyn voi ennakkotilata linkistä.

“Among The Ruins” kansi ja kappalelista:

1. The Offering
2. Sledge of Stones
3. No Return
4. New Dawn
5. Absence of Light
6. Advocates of Deception
7. Among the Ruins

Line up:
Matias Nastolin – Bass, Vocals (Growling)
Olli “Otu” Suurmunne – Guitars, Vocals (Clean singing)
Juho Kareoja – Guitars
Aleksi Olkkola – Drums

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.