Ratt tekee paluun lakitaistelun jälkeen vuonna 2017

rattband1

Glam heavyn legenda Ratt on viettänyt alkuperäismiehistönsä osalta aikaa jäähyllä vuodesta 2014. Viimeiset kuukaudet yhtye on ollut otsikoissa yhtyeen nimen ympärillä käydyn oikeustaistelun tiimoilta. Kiistan vastapuolina ovat olleet bändin rumpali Bobby Blotzer sekä yhtyeen muut jäsenet laulaja Stephen Pearcy, kitaristi Warren DeMartini ja basisti Juan Croucier. Blotzer muutti vuonna 2015 oman yhtyeensä Bobby Blotzer Ratt Experience nimen muotoon Ratt ja ilmoitti jatkavansa alunperin jo 1970-luvulla perustetun yhtyeen tarinaa. Tämä ei muille jäsenille sopinut ja haasteet lensivät tämän jälkeen puolin ja toisin.

Alkuperäisen kokoonpanon viides jäsen kitaristi Robbin Crosby menehtyi AIDS:iin sekä heroiinin yliannostukseen vuonna 2002. DeMartini, Pearcy ja Croucier esiintyivät lokakuussa ensimmäistä kertaa yhdessä tauon jälkeen Monsters Of Rock-risteilyllä. Toisena kitaristina toimi ex-Quiet Riot soittaja Carlos Cavazo ja rumpalina Black Star Ridersin Jimmy DeGrasso.

Blotzerin kanne on nyt hylätty ja samalla mies erotettu pysyvästi yhtyeestä. Ratt kertoo palavaansa tien päälle jälleen vuonna 2017 ja on jo vahvistettu M3-festareiden pääesiintyjäksi ensi huhtikuussa. Yhtyeen edellinen studiolevy ”Infestation” julkaistiin vuonna 2010.

Lue koko tiedote linkistä.

Vieläkö Ratt on voimissaan? Vertailuksi voi katsoa alta yhtyeen taidonnäytettä yli 30 vuotta sitten kappaleessa ”Lay It Down” sekä pari kuukautta sitten Monsters Of Rock-risteilyllä:


JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here