Pain ja Battle Beast Mikkelin Jurassic Rockiin

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

PAIN (SWE), STEVE’N’SEAGULLS, VESALA JA MUUT ULJAAT JURASSIC ROCKIN ESIINTYJÄT JULKI.

Tänä vuonna jo 11. kerran Mikkelissä järjestettävä Jurassic rock tarjoilee elokuun alussa kävijöilleen tapahtuman historian kattavimman esiintyjäkaartin. Jo aikaisemmin ilmoitetut Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus (Jyväskylä) ja Haloo Helsinki! Saavat seurakseen Kenkäveroniemen ainutlaatuiseen festivaalimijööseen 16 muuta kovaa esiintyjää koti- ja ulkomailta.

Viikonlopun raskaamman kattauksen täydentävät ruotsalainen Pain, Mokoma, Viikate, Brother Firetribe ja vastikään albumilistan kärkeen suoraan singahtanut Battle Beast.

Jurassic Rockin päiväkohtaiset esiintyjät ovat:

Perjantai 4.8.: Haloo Helsinki!, Pain (SWE), Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen ja Battle Beast.

Lauantai 5.8:. Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Steve’n’Seagulls, CMX, Mokoma, Viikate, Apulanta, Brother Firetribe, JVG, Kaija Koo ja Roope Salminen & Koirat.

Tapahtuman ennakkoliput ja VIP-paketit myy TIKETTI ja lippu.fi.

2 päivää PE-LA 79 euroa
Perjantai / lauantai 54 euroa

2 päivää VIP 165 euroa
Perjantai VIP / Lauantai VIP 99 euroa

Festivaalin leirintäalueella tapahtuu taas – viime kesänä hitiksi noussut Bailuteltta on pystyssä tänäkin vuonna täydessä bilevalmiudessa, ja luvassa on myös leirintäalueen erikoisohjelmaa, joka paljastetaan tuonnempana. Leirinnän liput ja kysytyt autopaikat ovat nyt myynnissä tapahtuman verkkosivuilla:

http://www.jurassicrock.fi/site/majoitus-2/
www.jurassicrock.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here