Kolme timantinkovaa raskasta bändiä Helsingin Bar Loosessa torstaina 10.11.

MAINOS:

_A5A7808 copy

Kolme timantinkovaa raskasta bändiä, Egokills, Black .44 ja Dead End Scene Helsingin Bar Loosessa torstaina 10.11. Liput vaivaiset 5€!

Egokills, Black .44, Dead End Scene
Bar Loose, Annankatu 21, Helsinki.
to 10.11.2016
Facebook Event

Aikataulu:

20.30 ovet
21.00 Egokills
21.45 Black .44
22.30 Dead End Scene

EGOKILLS

Hippimetallia Tampereelta. Maailman hipeimmäksi tuplabasaribändiksi tituleerattu Egokills naittaa ennakkoluulottomasti yhteen raskaat riffit, tarttuvat kertosäkeet ja kauniit melodiat. Kokeneet soittajat herättävät sävelet henkiin, oli sitten kyseessä raskas mäiske, tiukka tikkaus tai hypnoottinen fiilistely. Hengitä syvään, ota rento ja mukava asento, avaa mielesi ja kuuntele, mitä Egokills juuri sinulle kanavoi!

Janne Selo – laulu
Niko Viita-aho – kitara
Paavo Pekkonen – kitara
Mika Pusa – basso
Vilho Rajala – rummut

www.egokills.net
www.facebook.com/egokillsband

BLACK .44

Vuonna 2011 perustettu helsinkiläinen Black .44 soittaa stoner ja southern -henkistä melodista metallia. Bändi julkaisi “No Blanks” -nimisen esikoisalbuminsa vuonna 2015 ja se nousi julkaisuviikollaan suomen virallisella albumilistalla sijalle 19 ja Rumba -lehden myydyimmät albumit -listalla sijalle 4.

Lyriikoissaan mustia maalaileva Black .44, kertoo synkkiä tarinoita kotikylän murhamiehistä sekä ihmiskohtaloista joissa jo alun perin on synnytty väärin tai valittu se väärä tie. Bändin musiikissa on vaikutteita mm. Panteran, Black Sabbathin, Downin sekä Alice In Chainsin musiikista.

Jason – laulu & kitara
Antti – kitara
Pete – basso
Mikko – rummut

www.black44.net
www.facebook.com/blackpoint44

DEAD END SCENE

Dead End Scene on tuore, kokeneista muusikoista koostuva raskaansarjan pläjäys. Musiikki yhdistelee härskisti jopa glam/thrash metal tyyppisiä riffejä, jotka on tuotu tähän päivään juuriaan unohtamatta. Moniääniset stemmavallit hiipivät kylminä väreinä pitkin selkärankaa, laskeutuen kitarariffin muodossa keskelle raivokkainta moshpittiä. Ja tässä on sun tuleva suosikkiyhtyeesi!

Mike Shine – laulu
Ville – basso
Sulo – kitara
Olli – kitara
Teemu – rummut

www.facebook.com/deadendscene

Kuva: Pete Alander © Metalliluola

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.