Exlibris uuden laulajansa Riku Turusen kanssa ensimmäistä kertaa Suomessa 27–28.1.2017

Kolme täyspitkää ja yhden live-tallenteen julkaissut Exlibris on keikkaillut aktiivisesti pitkin ja poikin Eurooppaa. Nyt tämä kotimaisin voimin vahvistettu Puolalainen metalliorkesteri vierailee ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Yhtye nähdään yhdessä Brymirin kanssa perjantaina 27.1. Helsingin On The Rocksissa ja lauantaina 28.1. omalla keikallaan Lahden Ten Dollars Saloonissa.

Vuoden 2016 alussa bändiin kiinnitetty suomalainen laulaja Riku Turunen on aiemmin tunnettu mm. Enfarce, Force Majeure ja The Voice Of Finland -yhteyksistä. Kesällä 2016 orkesteri vieraili mm. Euroopan suurimmilla festivaaleilla, Woodstockissa. Loppuvuodesta päättynyt Harmony Of The Saints -kiertue saa jatkumoa Tammikuussa 2017 kun vauhtia haetaan ensin Suomesta, jonka jälkeen Exlibris suuntaa kohti Puolan ja Saksan keikkalavoja. Yhtye on tunnettu energisistä live-esityksistä joissa viihtyvät niin jäykemmät rokkipoliisit, kuin kaikkensa antavat metallifanitkin. Exlibris valmistelee myös uutta albumia, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Viikonlopun esiintymisissä on tiedossa myös uutta kappalemateriaalia.

Riku Turunen kommentoi Metalliluolalle tulevia keikkoja:

On jännä nähdä millainen vastaanotto orkesterilla on Suomessa, koska kenelläkään meistä ei oikeastaan ole havaintoa millaista fanipohjaa meillä täällä on, tai onko sitä ollenkaan! Setti koostuu hyvin pitkälti Harmony Of The Saints -kiertueen rungosta, mutta näille Suomen keikoille olemme ottaneet myös kaksi uutta biisiä tulevalta albumilta. Nyt on siis mahdollista tulla väijymään ennakkoon ensimmäistä kertaa miltä tuleva albumi tulee osittain kuulostamaan!

Metalliluolan Riku Turunen-haastattelun saa lukuun linkistä.

Brymir + Exlibris perjantai 27.1.2017 Helsinki
On The Rocks
20:00 ovet / doors
21:00 ExLibris (POL)
22:15 Brymir
Enn. alk. 9,50€, ovelta 10€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 7,50€, ovelta 8€
Lippu oikeuttaa jäämään keikan jälkeen Rockdisco-klubille
Facebook-event

Exlibris lauantai 28.1.2017 Lahti
Ravintola Ten Dollar Saloon
Vapaa pääsy / free entry!
Showtime: 23.30
Facebook-event

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here