Raportti: The 69 Eyes pahoissa ongelmissa eilisellä keikalla Oulussa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
MAINOS:Jyrkinojailee2

Goottirockin kotimaisen pioneeriyhtyeen The 69 Eyesin eilinen keikka Oulun Hevimestassa ei sujunut paikalle saapuneiden fanien odotusten mukaan.

Metalliluolan toimittaja Raisa Krogerus oli paikalla Oulun Hevimestassa todistamassa keikkaa ja raportin mukaan The 69 Eyesin solisti Jyrki 69 esiintyi silminnähden humalassa poistuen lavalta kokonaan ennen keikan puoliväliä. Vokalistin oli vaikea pysytellä pystyssä, eikä laulu onnistunut myöskään alkupään kappaleiden kohdalla. Jyrki 69:n poistuttua lavalta bändi jatkoi setin soittamista loppuun asti.

Yhtye aloitti esiintymisensä puolitoista tuntia myöhässä. Osa närkästyneestä yleisöstä poistui odotukseen kyllästyneenä jo ennen keikan alkua. Bändin esitykseen pettyneitä faneja lähti paikalta myös kesken keikan. Muuten paikallaolijoiden reaktiot vaihtelivat buuaamisen ja kannustuksen välillä. Lavalle jäänyttä bändiä heitettiin myös tuopilla.

Sosiaalisessa mediassa keikan epäonnistuminen on jo herättänyt huomiota sekä tapahtuman, bändin että Hevimestan Facebook-sivuilla. Bändin fanit ja keikalla kävijät ovat olleet vihaisia ja pettyneitä sekä vaatineet rahojaan takaisin tai korvaavaa keikkaa. Osa on Facebook-kommenttien perusteella saanutkin lippuihin käytetyt rahat takaisin. Toisaalta myös ymmärrystä yhtyeelle on löytynyt.

Hevimesta ja yhtye tiedottavat asiasta myöhemmin.

Katso Metalliluolan kuvat keikalta alta:

Raportti ja kuvat: Raisa Krogerus(c)Metalliluola

Profiili | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.