Volbeat kertoo uudella videolla “Rebound”- kappaleen taustoista

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
MAINOS:

volbeat-press-2016

Tanskalainen Volbeat on julkaissut uuden videon, jossa yhtye kertoo tuoreen “Seal The Deal & Let’s Boogie”- levynsä “Rebound” kappaleen taustoista. Mukana on myös materiaalia biisin levytyssessioista. Kyseessä on coverversio Volbeatia edellisellä Suomen keikallakin lämmitelleen amerikkalaisen punk rock-yhtye Teenage Bottlerocketin kappaleesta ja nauhoitettu tribuutiksi bändin menehtyneelle rumpali Brandon Carlislelle. Carlisle kuoli usean sydämenpysäyksen jälkeen sairaalassa 7.11.2015.

Yhtye kuvailee biisivalintaa seuraavasti:

“Olimme todella järkyttyneitä hänen poismenostaan, sillä tunsimme hänet ja yhtyeensä hyvin kierrettyämme yhdessä ja Brandon oli vain 37-vuotias. Joten päätimme levyttää biisin hänen muistolleen. Olisi ollut helppoa tarttua Black Sabbathin tai Metallican kappaleisiin, mutta nämä kaksi coveria eivät olleet aivan yhtä selviä tapauksia.”

Levyn toinen coverveto on The Woodsin sekä The Georgia Satellitesin versioima “Battleship Chains.” Volbeat esiintyy Ilosaarirockissa sunnuntaina 17.7.2016.

Katso video alta:

brandon-carlisle

Brandon Carlisle

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.