Teräsbetoni-jäsenten tuore kokoonpano All Rise julkaisee EP:n heinäkuun alussa

allrise3

Tamperelainen heavy metal -yhtye All Rise on herättänyt kuhinaa alan piireissä paitsi heti ensidemollaan, myös keikoillaan South Park -festivaaleilla ja maineikkaan Battle Beastin lämmittelijänä. Moni on laittanut niin ikään merkille, että bändin riveistä löytyy hiljaiseloa viettävän Teräsbetonin jäseniä, joiden tähtäin on nyt kansainvälisempi.

All Risen ensimmäisen virallisen äänitteen, huolella valmistellun Hammered-EP:n julkaisee 6. heinäkuuta Live Rock Finland kattavana digijakeluna. Synnytystä juhlitaan Tampereella Jack The Roosterissa erikoiskeikan merkeissä samana iltana. Kylkiäisenä päivänvalon näkee myös Hunter-musiikkivideo, jonka on ohjannut Jan-Niclas Jansson.

All Risen musiikki nojaa metallin parhaisiin perinteisiin. Melodiat, raa’an tanakan otteen ja ammattitaitoiset biisit kruunaa Niko Rauhalan venymiskykyinen vokaalirevittely sekä moniääniset taustalaulut. Vaikka yhtyeenä All Rise on tuore, sen miehistöltä löytyy pitkä tausta metallimusiikin parissa. Jäsenten edesottamuksia on kuultu paitsi Teräsbetonin, myös mm. Masterstroken ja Anthrielin riveissä.

Kitaristi Vili Rantanen intoilee huojentuneena:

On äärimmäisen hienoa saada uudet kappaleemme konkreettisesti jakeluun, sillä olemme aikaansaannokseemme erittäin tyytyväisiä. All Risen väkevä perussoundi käy etsimässä rajojaan sen verran monista suunnista, että en usko ainoankaan hevihenkilön jäävän kylmäksi! Julkkarikeikka tarjoaa spesiaalimenoa aina Noora Louhimon vierailusta lähtien, joten toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi Roosteriin 6.7.!

All Rise:

Niko Rauhala – laulu
J.Caven – kitara, laulu
Vili Rantanen – kitara, laulu
Tero Paavola – basso, laulu
Jari Kuokkanen – rummut

Hammered-EP:n kappalelista:

1. Hunter
2. Sign Of The Times
3. Stream Of Emptiness
4. Another Perfect Dream

Kotisivut: www.allriseband.com
Facebook: https://www.facebook.com/AllRiseBand/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCXPBdtAbI9RO1w2iI7ezlEw

Kuvat: Susanna Raitamaa

Alta katseluun lyriikkavideo kappaleesta ”Fight”:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here