Tamperelainen Drawn Awake tähtää uuden kappaleen ja musiikkivideon julkaisuun joukkorahoituksen voimalla

Tampereella vuonna 2011 perustettu Drawn Awake pyrkii kattamaan uuden biisin ja musiikkivideon kustannukset Mesenaatti.me – vastikepohjaisen joukkorahoituspalvelun avulla. Rumpunauhoitukset on jo varattu sunnuntaille 12.2.2016. Jos projektin rahoitus saadaan kasaan, on julkaisu toukokuun 2017 aikana.

Projektin tavoitteeksi on asetettu 1500€. Jos minimitavoite 1000e saavutetaan, kattaa se nauhoituskustannukset ja projekti toteutuu. Jos kokonaistavoite 1500€ saavuteteaan, kattaa loppusumma silloin myös biisin yhteydessä julkaistavan musiikkivideon kustannukset.

Joukkorahoitukseen voi osallistua minimissään 6€ suuruisella summalla, josta vastikkeeksi saa julkaisuvaiheessa biisin korkealaatuisessa mp3-muodossa. Mukana on myös asteittan korkeampia vastikkeita, kuten mm. 20€ USB-julkaisu, 30€ rumpu-/kitaratunti ja 50€ jolla saa myös kaikkien soittimien miksatut studioraidat erikseen.

Bändin kitaristi Henri Vuorela kertoo hankkeesta:

Rahan kerääminen saattaa herättää ristiriitaisia tunteita, mutta totuus on se että nykyään perinteisellä julkaisun jälkeisellä CD-levyjen, paitojen ja keikkojen myynnillä ei pysty enää saamaan kustannuksia kasaan. Uusia julkaisemattomia biisejä on kertynyt kasaan kymmenen ja kunnianhimoinen tavoitteemme oli julkaista omakustanteinen pitkäsoitto, mutta kertainvestointi olisi tullut aivan liian suureksi. Täten päädyimme tekemään yhden biisin musiikkivideolla ja jos homma toimii, niin laitetaan toinen perään.

Drawn Awake on Tampereella 2011 perustettu melodinen death metal-bändi. Tähän mennessä Drawn Awake on julkaissut kolme EP:tä ja keikkoja on takana nelisenkymmentä.

Drawn Awaken joukkorahoituskampanjaan voi osallistua linkistä.

DRAWN AWAKEN KOKOONPANO

Arttu Tuominen – laulu
Henri Vuorela – kitara
Lassi Tiainen – kitara
Ville Aatsinki – rummut

DISKOGRAFIA
The New Era EP (2014)
Reflection EP (2013)
Circle EP (2012)

Drawn Awake Facebook
Drawn Awake Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here