Children Of Bodomin Alexi Laiho: Emme koskaan lopeta kiertämistä

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Children Of Bodom-keulamies Alexi Laiho on uudessa Banger TV:n haastattelussa kertonut elämästä tien päällä. Yhtye on saanut maineen ahkerana livebändinä, viimeisintä albumia ”I Worship Chaos” on promottu kiertueella yli vuoden. Children Of Bodomilla on keikkoja on sovittuna pitkälle ensi kesään saakka. Kitaristi avaa haastattelussa myös taustoja kitaramalleistaan sekä ”I Worship Chaos”-levyn nimestä.

Laiho kertoo ajatuksiaan keikkailusta:

Rakastamme soittamista livenä ja olemme aina kiertäneet ahkerasti. Kasvoimme tien päällä ja olimme vasta lapsia kun aloitimme tämän homman. Se on juttu, joka motivoi minua. Kun astut lavalle ja näet yleisön reaktion, se on kuin huumetta. En tiedä mitä tekisin ja olisin, jos elämässäni ei olisi keikkailua. En näe yhtyeen koskaan hidastavan tahtia – niin kauan kuin olemme kasassa, jatkamme varmasti kiertämistä.

Children Of Bodom suuntaa ”20 Years Down & Dirty” -kiertueelle maaliskuussa juhlistamaan 20 vuotta täyttävää debyyttilevyään “Something Wild.” Kiertue saapuu Euroopan ympäriajon lopuksi myös Suomeen, jossa yhtye esiintyy Helsingin The Circuksessa 6.4.2017. Konsertin lisätiedot linkistä.

Katso koko haastattelu alta:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here