W.A.S.P. tuo ”The Crimson Idol” juhlashown Suomeen syyskuussa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

25 vuotta The Crimson Idol -albumin julkaisusta! Juhlan kunniaksi W.A.S.P. esiintyy kolme kertaa Suomessa syyskuussa 2017.

”Re-Idolized: The 25th Anniversary of The Crimson Idol” -maailmankiertue poikkeaa Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä syyskuussa 2017. Kaksiosainen esiintyminen on pelkkää W.A.S.P.:n juhlaa: yhtye soittaa ensin ”The Crimson Idol” -albumin kokonaisuudessaan sekä kolme levyn äänityksistä yli jäänyttä biisiä. Keikan toinen osa on sitä itseään: W.A.S.P.-hittejä alusta loppuun.

”Hold On To My Heart” sekä ”I Wanna Be Somebody”, ”Wild Child”, ”Blind In Texas” ja monet muut W.A.S.P.-klassikot ovat lihaa ja verta Suomen syksyssä 2017. Sen takaa jo alkuperäisjäsen, laulaja-kitaristi Blackie Lawless!

to 28.9.2017 Tampere, Pakkahuone
35 € + mahdolliset kulut (Tiketti/Lippu.fi), 40 € (ovelta)
pe 29.9.2017 Seinäjoki, Rytmikorjaamo
31,50 € + mahdolliset kulut (Tiketti), 38 € (ovelta)
la 30.9.2017 Helsinki, The Circus
36 € + mahdolliset kulut (Ticketmaster), 40 € (ovelta)

Kaikki liput tulevat myyntiin ke 25.1.2017 klo 9.

www.waspnation.com
www.nem.fi
Facebook-event

1 KOMMENTTI

  1. Keikalla en ole ollut, mutta sukulaisellani on c-kasetti The crimson idol, jota olen kerran lainannut, koska aloin pitää biisistä The idol nähtyäni siitä tehdyn videon.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here