Black Royal julkaissut slaavikiertueella kuvatun musiikkivideon

MAINOS:

black royal

Viime kesän korvilla ”The Summoning Pt. 2” EP:n julkaissut tamperelainen Black Royal on kuvannut musiikkivideon ”Scorn The Saint” – kappaleesta. Videon kuvamateriaali on taltioitu lokakuussa niin Baltiaan kuin myös syvemmälle Itä-Eurooppaan ulottuneelta slaavi-turneelta, joten liikkuvassa kuvassa onkin nökyvissä runsaasti miestä väkevämpää menoa ja hämyisiä kellareita!

Yhtyeen laulaja Riku kertoo:

Meille huima syksy keikkojen osalta niputettiin kokoon oivasti tähän videoon ja bändi on ottanut hurjia harppauksia eteenpäin jokaisella osa-alueella. Tien päällä reissaaminen onkin ihmisen parasta aikaa! Tämän myötä on nyt hyvä keskittyä säveltämään uutta materiaalia pitkäsoitolle ja fokusoida katseet tulevaisuuden kuvioille.

“Scorn the Saint” -musiikkivideo katsottavissa alta:

Tänä vuonna bändin voi vielä nähdä livenä Porin Montussa 17.12., ensi vuoden keikkoja julkistetaan orkesterin FB-sivuilla sitä mukaa kun niitä varmistuu.

Black Royalin viimeisin EP “The Summoning pt. 2” sai erinomaisen vastaanoton niin koti- kuin ulkomaisessa mediassa.

KOKOONPANO
Jukka – rummut
Pete – basso & taustalaulu
Riku – laulu
Toni – kitara & taustalaulu

DISKOGRAFIA
The Summoning Pt. 1 EP (2015)
The Summoning Pt. 2 EP (Armless Stranger 2016)

http://www.facebook.com/blackroyalmusic
http://www.blackroyal.fi
http://instagram.com/blackroyal_finland/

Website | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.