Teatraalista kauhua: William Blackswan esittelee ensimmäisen musiikkivideonsa ”Infected Minds”


William Blackswan, Tampereelta saapuva teatraalinen kauhucore -yhtye aloitti tammikuussa 2017 debyyttisinglen julkaisun jäljiltä suunnitelmat uudesta musiikkivideosta ja usean kuukauden työn tulokset ovat nyt katsottavissa ”Infected Minds” -videon muodossa alta:

Yhtye kertoo videon ja kappaleen taustasta:

Video nojaa vahvasti laulaja-säveltäjä Ville Ylimartimon tarinaan William Blackswanista (WB), jota noudatellaan kaikilla yhtyeen tähänastisilla kappaleilla. ”Infected Minds” käsittelee aihetta jossa päähenkilön mieli on yksi monista, mihin WB on päässyt asettamaan ajatuksia maailman tuhosta ja kaapannut tämän mielen. Tästä selviytyäkseen on eliminoitava heikot ja seurattava Blackswanin kutsua kohti hänen kaartiaan.

Itse videon luomisprosessi oli varsin pitkä, koska tarinaa haluttiin korostaa mahdollisimman paljon ja sen kirjoittamiseen on käytetty runsaasti aikaa, tästä matka jatkui vielä kohti lavastusta ja miljöön rakentamista ennen varsinaisia kuvauksia. Lopullista muottia ei olisi saavutettu ilman uskomattoman suurta 25-henkistä työryhmää, jonka bändi tuekseen sai.

Seuraavaksi yhtye on siirtymässä luomaan uutta teatraalista materiaalia ja suunnistamassa kohti esiintymislavoja yhteistyössä amerikkalaisen ”Distilled Entertainment” -management toimiston kanssa. Tulevaisuuden näkymät nähdään taas astetta ylempänä ja yhtye ei aio jarruttaa menoa tulevaisuudessakaan.

Composed & Lyrics by Ville Ylimartimo, Arranged by William Blackswan
Director / On-Set Producer / Photographer – Toni Salminen
Executive Producer / Assistant Director / Set Decorator – Sami Koponen
Based On A Story by Ville Ylimartimo
Script by Ville Ylimartimo, Sami koponen, Henri Soisalo
Production Manager – Henri Soisalo
Film Editor – Tino-Viljami Vanhala

-= WILLIAM BLACKSWAN =-
Ville Ylimartimo – Vocals
Seppo Kolehmainen – Lead Guitar
Henri Soisalo – Guitar
Paul Rytkönen – Drums

www.facebook.com/williamblackswan

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän