Lasting Merit aloittaa progressiivisella metallillaan Jyväskylä Rock Academy -julkaisujen sarjan

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Vuonna 2014 perustetun jyväskyläläisyhtye Lasting Meritin single ”A Gregarious Animal” on tämän vuoden ensimmäinen Jyväskylä Rock Academy –julkaisu. Valtteri Viinikan, Arttu Juntusen, Tuukka Taulun ja Mikko Toikkasen yhtye soittaa progressiivista metallia modernilla soundilla.

”A Gregarious Animal” on äänitetty ja miksattu Simo Orpanan toimesta Studio Bad Mamassa. Singlen on masteroinut Chartmakersin Svante Forsbäck. Kappaleen musiikkivideon voi katsoa alta:

Jyväskylän Veturitallien oma levymerkki Roundhouse Music julkaisee singlen tärkeimmissä digitaalisissa musiikkikaupoissa ja suoratoistopalveluissa (muun muassa Spotify, iTunes ja Google Play).

Julkaisukeikka perjantaina 7.4. Veturitalleilla

Lasting Merit esiintyy Veturitallien Kiskoklubilla 7.4. juhlistaen samalla esikoissinglensä julkaisua. Lasting Meritin ohella Kiskoklubilla kuullaan yhtyeitä Eternity Hour ja Alchemasters Apprentice.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut.

https://www.facebook.com/jyvaskylarockacademy/
http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/rockacademy
https://www.facebook.com/lastingmerit/?fref=ts
https://www.facebook.com/events/1321167261309539/

Kuva: Keijo ”Keke” Penttinen, PS-studio

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here