Suomen kovin heavy- ja hard rock-musiikkiin keskittyvä Craterrock-leiri Lappajärvellä 12. – 16.6.2017

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Craterrock on Suomen kovin heavy- ja hard rock-musiikkiin keskittyvä leiri, joka järjestetään kesäisin Lappajärven koulukeskuksella.

Leirin vakiopettajina toimivat Timo Kotipelto – Laulu (Stratovarius), Matias Kupiainen – Kitrara (Stratovarius), Kai Hahto – Rummut (Nightwish), Kristian Wahlström – Kitara (Pop&Jazz Konservatorio) sekä Jonas Kuhlberg – Basso (Cain’s Offering).

Leiripäivät: 12. – 16.6.2017. Osallistumismaksu: 280€/vko (sis. opetuksen + lounaan ja välipalan) tai 350€ (sis. myös majoituksen).

Leirillä on sekä ryhmä- että henkilökohtaista opetusta, joka ajoittuu pääsääntöisesti klo 9.30-17 väliselle ajalle. Iltaisin ohjelmassa voi olla esim. luentoja, yhteisharjoituksia tai muuta yhteisohjelmaa. Leirimaksu sisältää opetuksen ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala). Koululla majoitutaan luokkahuoneisiin (omat patjat ja makuupussit mukaan). Koulukeskuksella on yövalvoja. Leirille tulee ottaa mukaan henkilökohtaiset soittimet, ja kitara- ja basso-oppilaiden osalta myös pienet vahvistinlaitteet. Mukaan myös muistiinpanovälineet. Leirin alaikäraja on 14 vuotta.

Lisätietoja: http://craterrock.fi/tietoja-hankkeesta/
https://www.facebook.com/rockthecamp/?fref=ts

Katso ohjaajien ”Perfect Strangers” -esitys viimevuotiselta leiriltä:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here