Tuska 2016 Heatseeker – Tulevaisuuden legendat yhteiskeikalla Tavastialla.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Mainos
Saarihelvetti

TUSKA 2016 HEATSEEKER

TULEVAISUUDEN LEGENDAT YHTEISKEIKALLA TAVASTIALLA!

tuskaheatseeker

Historian ensimmäisessä Tuska Heatseeker -tapahtumassa lauteilla
Santa Cruz, Lost Society ja Shiraz Lane

Tuska Open Air Metal Festival järjestetään tänä vuonna tuttuun tapaaan Suvilahdessa 1.-3.7., ja jo päivää ennen varsinaista festivaalia Tavastia-klubilla nähdään hieno kattaus Suomen tämän hetken ehdottomasti mielenkiintoisimpia rock-raketteja, ovathan samoilla lauteilla Santa Cruz, Lost Society sekä Shiraz Lane!

Perinteeksi muodostuva Tuska Heatseeker -tapahtuma esittelee ajankohtaisia ja hurjassa nousukiidossa olevia yhtyeitä, joilla on myös jo todistettua vientipotentiaalia. Paikan päälle saapuukin – Tuskaan valmistautuvien raskaan musiikin ystävien lisäksi – huomattava ulkomaalaisdelegaatio musiikkialan vaikuttajia ympäri maailman muun muassa Japanista, Pohjois-Amerikasta, Englannista, Saksasta, Brasiliasta ja Sveitsistä. Raskaan musiikin vientihankkeeseen osallistuvat yritykset ovat Finnish Metal Events, Music Finland ry, Modern Heavy Metal Conference, Live Nation Finland, Grey Beard Concerts & Management sekä Ginger Vine Management.

Illan yhtyeistä jokainen on loistanut kuluneen vuoden aikana esiintyen ympäri maailman ja aiheuttaen hyvää turbulenssia:

Santa Cruz valmistelee pikkuhiljaa ensi vuonna julkaistavaa uutta albumiaan, ja yhtye on käyttänyt alkuvuoden ahkeraan kiertämiseen paitsi Suomessa, myös Yhdysvalloissa Skid Row -keulakuvan Sebastian Bachin kanssa. We Are The Ones To Fall -radiohitiltä ei ole juuri voinut kukaan välttyä!
http://santacruzbandofficial.com

Lost Society puolestaan on ulottanut lonkeronsa viime aikoina suurimpien kotimaisten klubi- ja festivaalilavojen ja Euroopan-kiertueen lisäksi Japaniin, jossa yhtye on nähty jo aikaisemminkin muun muassa jättimäisillä Loudpark-festivaaleilla. Yhtye julkaisi tänä keväänä kiitellyn Braindead-albuminsa.
http://lostsocietyfinland.com

Illan uusin tulokas Shiraz Lane on kerännyt huhtikuussa julkaistulla For Crying Out Loud -debyyttialbumillaan huikeita arvioita ympäri maailman, ja vantaalaisviisikko on tahkonut keikkaa kiihtyvällä vauhdilla aina Japanista Torontoon ja Etelä-Eurooppaan. Ja tämä on vasta alkua…
www.facebook.com/ShirazLane

Tuska Heatseeker 2016
30.6.2016
Tavastia, Helsinki (K-18)

Ennakkoliput Tuska Heatseeker-tapahtumaan ovat nyt myynnissä Tiketissä:

https://www.tiketti.fi/Tuska-2016-Heatseeker-Tavastia-klubi-Helsinki-lippuja/40024

Lippujen hinnat (sisältävät lippujen kulut):

* Ennakkoliput 10,00€, ovelta 12,00€
* Tuska-festivaalin ennakkolipun haltijat voivat ostaa alennuslipun ennakkoon hintaan 8,00€. Ovelta alennushinta on 10,00€. Alennukseen oikeuttava Tuska-festivaalin pääsylippu on esitettävä Tavastian ovella.

Illan soittoaikataulut osoitteesta: www.tavastiaklubi.fi.

Keikan Facebook-event: https://www.facebook.com/events/943538095763368/

LISÄTIEDOT
tuska-festival.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän