W.A.S.P.-kitaristi Douglas Blairin musiikkiklinikka Jyväskylässä 26.4.2017

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Mainos:
Saarihelvetti

Amerikkalaisen W.A.S.P.-yhtyeen kitaristin Douglas Blairin musiikkiklinikka ”Sure you want to do this?” järjestetään keskiviikkona 26.4. 2017 Jyväskylän Veturitalleilla.

Blair kertoo Veturitalleilla erityisesti henkilökohtaisista kokemuksistaan musiikkiteollisuuden parissa. Kitaristi myös pohtii yleisön kanssa, kuinka muusikot ja yhtyeet voivat maksimoida kehityksensä tämän päivän luovilla markkinoilla.

Douglas Blair esiintyy klinikan aikana esimerkiksi Jyväskylä Rock Academysta tutun Lasting Merit –yhtyeen rumpalin Mikko Toikkasen kanssa. Kaksikko esittää Blairin signal2noise –kokoonpanon tuotantoa.

Sure you want to do this? with Douglas Blair (W.A.S.P.) on maksuton, päihteetön ja kaikenikäisille avoin tapahtuma. Kulttuurikahvila Kisko on avoinna illan aikana.

Sure you want to do this? with Douglas Blair (W.A.S.P.)
Jyväskylän Veturitallit
keskiviikko 26.4. 2017 klo 18.

Facebook Event
https://www.facebook.com/jyvaskylarockacademy/
http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/rockacademy

W.A.S.P. nähdään Suomessa kolmella keikalla syyskuussa. Luvassa on “The Crimson Idol” 25-vuotisjuhlashow.
Alla Blairin taidonnäytettä kappaleessa “Miss You” vuodelta 2015:

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän