Dream Theater tuo ”Images And Words” juhlakiertueensa Suomeen helmikuussa

MAINOS:Dream-Theater-2016

Rock-suuruus Dream Theater Suomeen ensi helmikuussa!

Yhdysvaltalaisen Dream Theater -yhtyeen toinen albumi, “Images And Words”, täyttää ensi vuonna 25 vuotta. Yhtye käynnistää juhlan kunniaksi laajan kiertueen ja saapuu sen myötä myös Suomeen. Dream Theater konsertoi Helsingin Jäähallissa maanantaina 27. helmikuuta. Liput maksavat alkaen 59,50 euroa, ja niiden ennakkomyynti on alkanut Menolipussa osoitteessa www.menolippu.fi.

Lipunmyynti Ticketmasterissa alkaa torstaina 24.11. klo 9.00.

Dream Theater soittaa konsertissaan ”Images And Words” -albumin kokonaisuudessaan livenä. Lisäksi on luvassa yhtyeen muita suosikkibiisejä vuosien varrelta.

”Images And Words” julkaistiin 7. heinäkuuta 1992. Kyseessä oli ensimmäinen yhtyeen albumi, jossa James LaBrie toimi laulajan. Samalla se on yhä yhtyeen suurimman kaupallisen menestyksen saanut studioalbumi. Levyllä oleva ”Pull Me Under” -laulu nousi jopa USA:n TOP-10 listalle. Kyseinen kappale julkaistiin myös vuonna 2008 Guitar Hero World Tour -pelissä. Albumista julkaistiin vinyyliversio 2013.

”Images And Words” -albumilla on kestoa runsaat 57 minuuttia, ja siitä on julkaistu ”Pull Me Underin” lisäksi kolme muuta singleä: ”Metropolis—Part I: The Miracle and the Sleeper”, ”Take The Time” ja ”Another Day”. Prog Report -julkaisu on nostanut albumin ykkössijalle vuosina 1990–2015 ilmestyneiden progressiivisten rock-albumien TOP-50 listalla.

Dream Theater saapuu Suomeen kokoonpanollaan: John Petrucci (kitara), John Myung (basso), James LaBrie (laulu), Jordan Rudess (koskettimet) ja Mike Mangini (rummut).

Dream Theater 27. helmikuuta Helsingin Jäähallissa.

Enakkomyynti menolippu.fi-jäsenille on alkanut ja päättyy keskiviikkona 23.11. klo 23.59. Julkinen myynti alkaa torstaina 24.11. klo 9.00.

Liput alkaen 59,50 euroa. Konsertin tuottaa Eastway.

www.dreamtheater.net
www.menolippu.fi

ml_dt2017

Profiili | + artikkelit

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.