Tunteita ja tunnelmaa: TUSKA 2024 yleisögalleria.

MAINOS:Tuska 2024 juhlittiin aurinkoisessa Helsingin Suvilahdessa, jonne kokoontui kolmen festivaalipäivän aikana 60 000 kävijää.

Lauantaina tehtiin Tuskan kaikkien aikojen yhden päivän kävijäennätys, jolloin 23 000 metallipäätä vaelsi raskaan musiikin lähteille Helsingin sydämeen.

Festivaalijohtaja Eeka Mäkynen kommentoi menestyksekästä festivaaliviikonloppua:

”Tuskassa on ollut tapana tehdä joka vuosi joku ennätys eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Lauantain 23 000 on mieletön yleisömäärä ja olemme älyttömän ylpeitä tästä porukasta. Tänne mahtuu kaikki ja täällä tullaan toimeen.”

Tässä festaritunnelmaa Metalliluolan kuvaajien ikuistamana. Katso löydätkö kuvista itsesi tai kaverisi!

Päiväkohtaiset raportit ja kuvat festivaalin bändien osalta ovat luvassa sivuillemme lähiaikoina.

Kiitos TUSKA 2024, olit saatanallisen hyvä!

Kuvat: Hannu ja Riku Juutilainen ©Metalliluola

Avustava toimittaja

Intohimoinen livekeikoilla kävijä ja fyysisen musiikin raskaan sarjan keräilijä. Hifistä hullaantunut ja albumien teknisestä toteutuksesta kiinnostunut seikkailija, jonka sydän sykkii eniten Nightwishille, mutta tarkassa seurannassa on hard rockin ja perinteisen hevin monipuolinen maailma 70-luvun Black Sabbathista aina 2000-luvun sinfonisen metallin aaltoon asti kaikkine orkestereineen. Vapaa-ajalla ohjelmaan kuuluu frisbeegolf, jos radoille vain keikoilta ennättää.

Perinteisen raskaan rockin ja melodisen metallin ystävä. Livekeikkojen ja (vinyyli)levymusiikin suurkuluttaja. Musiikin ohella vapaa-aikaan kuuluvat viskiharrastus ja frisbeegolf. Kamera on mukana keikalla kuin keikalla.