Rage @Lisää Löylyä Grande Finale, WsArena Vaasa 25.6.2022

MAINOS:Lisää Löylyä -festivaali Vaasan WsArenalla tarjosi juhannuspäivän harvinaisimman Suomen vieraan.

Saksalainen Rage ei ole liian usein maassamme vieraillut, mutta Vaasan kesäillassa oli mahdollisuus tarkistaa tämän klassikkobändin livekunto.

Nykykokoonpanossaan nelimiehinen, Peter ”Peavy” Wagnerin johtama Rage esiintyi illan keikalla poikkeuksellisesti triona ilman toista kitaristiaan.

Illan musiikkikattausta vahvistivat myös aina hyväntuulinen Brother Firetribe, suomirockin legenda Remu Aaltonen Hurriganes-setillään, sekä paikallinen metalliyhtye Lies Never More.

Lisää löylyä -festivaali ilmoitti lopettavansa tähän vuoteen, joten näillä näkymin Rage jäi tämän juhannustapahtuman viimeiseksi esiintyjäksi.

Lies Never More

Brother Firetribe

Remu plays Hurriganes

Rage

Kuvat: Riku Juutilainen ©Metalliluola

Avustava toimittaja | + artikkelit

Intohimoinen livekeikoilla kävijä ja fyysisen musiikin raskaan sarjan keräilijä. Hifistä hullaantunut ja albumien teknisestä toteutuksesta kiinnostunut seikkailija, jonka sydän sykkii eniten Nightwishille, mutta tarkassa seurannassa on hard rockin ja perinteisen hevin monipuolinen maailma 70-luvun Black Sabbathista aina 2000-luvun sinfonisen metallin aaltoon asti kaikkine orkestereineen. Vapaa-ajalla ohjelmaan kuuluu frisbeegolf, jos radoille vain keikoilta ennättää.