Smackbound levynjulkaisutunnelmissa @Tullikamarin Klubi, Tampere 1.6.2023.

Vuonna 2015 perustettu Smackbound julkaisi esikoisalbuminsa ”20/20” vuonna 2020 ja yhtyeen toinen vahva pitkäsoitto ”Hostage” näki päivänvalon äskettäin.

Uutta albumia juhlistettiin nyt kolmella keikalla, jotka koettiin Helsingissä, Tampereella ja Kouvolassa.

”Aloimme kirjoittaa ”Hostage”-albumia vuoden 2021 alussa ja äänitimme rummut pariin biisiin syksyllä, mutta yllättävät muutokset elämässä laittoivat tuotannolle stopin. Deadlinen häämöttäessä loppu levystä kasattiin urakalla syys-lokakuun aikana viime vuonna. Viimeiset lyriikat kirjoitin vain päiviä ennen masterointia,” laulaja Netta Laurenne summaa.

Smackbound on:
Netta Laurenne – laulu
Teemu Mäntysaari – kitara
Vili Itäpelto – koskettimet
Tuomas Yli-Jaskari – basso
Rolf Pilve -rummut

Rolf Pilve oli poissa illan kokoonpanosta, sillä hän matkasi Stratovariuksen mukana Euroopan festarilavoille. Mikko Sällinen paikkasi kuitenkin laadukkaasti.

Illan avasi paikallinen, progressiivisen rock/metallin saralla operoiva Somehow Jo!

Tässä energisen ja viihdyttävän keikkaillan kuvatunnelmat Klubilta, jonne yleisöä olisi mahtunut huomattavasti enemmän, kuin mitä kylmänä ja tuulisena torstai-iltana paikalla oli.

Somehow Jo!

Smackbound

Teksti ja kuvat: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

+ artikkelit

Perinteisen raskaan rockin ja melodisen metallin ystävä. Livekeikkojen ja (vinyyli)levymusiikin suurkuluttaja. Musiikin ohella vapaa-aikaan kuuluvat viskiharrastus ja frisbeegolf. Kamera on mukana keikalla kuin keikalla.