Terror Shark – EPHC (2020)

MAINOS:

Terror Shark on pääkaupunkiseudulta käsin operoiva hardcore-yhtye, joka on perustettu vuonna 2013. Pienempää julkaisua aiemmin rakennellut nelikko julkaisi debyyttialbuminsa joulukuussa ja levy tottelee nimeä “EPHC“.

Bändin ulosanti on juuri oikeanlaisen rouhivaa ja raivokasta. Tämä yhdistettynä sopivan rouheaan tuotantojälkeen, tuo hyvän lähtökohdan tämän tyylisuunnan musiikkiin.

Kappalemateriaalista löytyy muutamia hyviä koukkuja ja raivokas energia on parhaimmillaan saatu kanavoitua oikein. Esimerkiksi “Hardcore For Life“, “My Fight” sekä päätösraitana kuultava levyn nimikkobiisi saavat niskaan mukavasti liikettä ja tuon tasoisia turpasaunoja bändiltä mielellään kuulisi jatkossa lisää.

Seitsemän biisin ja vajaan 20 minuutin mitassaan “EPHC” on nopeasti käyty läpi ja se jättää väkisin nälkäisen olotilan. Parhaimmillaan biisit ovat toimivia, mutta kokonaisuus ei ole vielä täysin hallussa. Asiallinen pelinavaus silti.

7+/10

Miika Manninen

1. Intro & My Fight
2. Dead Man Show
3. Let The Bodies Fall
4. Uplifter
5. Down
6. Hardcore For Life
7. EPHC

+ artikkelit

Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.