Highway Queen – Bitter Soul (2022)

MAINOS:Lahdesta tuleva Highway Queen julkaisi debyyttialbuminsa viime vuoden loppumetreillä. Aiemmin Stallion-nimellä toiminut heavy metal/hard rock -ryhmä sai aikaan lupaavaa ja toimivaa materiaalia ja nyt viimein uudella tittelillä päästiin täyspitkän pariin. “Bitter Soul” jatkaa samoilla ja toimiviksi todetuilla askelmerkeillä kuin millä Stallionin aikaan edettiin.

“Bitter Soulin” kappalemateriaali on toimivaa ja viihdyttävää kuultavaa. Biiseissä on mukavasti tarttuvuutta, onnistuneita melodioita, mutta myös sopivasti genren rajoihin sopivaa särmää. Kappalemateriaalin joukosta ei löydy suuria hittejä, mutta sävellysten tason rima on hilattu korkealle, eikä huonoja biisejä ole seassa.

Highway Queen onnistuu debyytillään hienosti ja kyseessä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen levy. Tämä kannattaa ottaa haltuun, mikäli perinteitä kunnioittava heavy metal/hard rock -paahto maistuu!

8/10

Miika Manninen

1. Hey!
2. Get On Your Knees
3. I Lean On You
4. Here I Am
5. I Dim The Lights
6. Bitter Soul
7. In Vain
8. Own Will

+ artikkelit

Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.