Midnight Bullet – Hostile Resistance (2022)

Kansitaide; Karoliina Muukka

Kotimainen Midnight Bullet ilmaantui levynjulkaisutalkoisiin parin vuoden tauon jälkeen, kun bändin neljäs albumi ”Hostile Resistance” ilmestyi maaliskuun alkupuolella.

Nelikkona operoiva ryhmä esittää rujolla energialla ladattua metallia, jossa on melodisuutta, genrerajojen rikkomista sekä modernia otetta. Bändi on pyrkinyt lataamaan isot panokset tarttuviin kertosäkeisiin ja tässä onnistutaan parhaimmillaan hyvin. Osassa biiseistä puolestaan on vankasti yritystä, mutta kuti jää silti piippuun.

Kokonaisuutena ”Hostile Resistance” on suhteellisen ehjä paketti ja bändi ei pelkää kokeilla eri genrejen sekoittelua. Tämän voi joku kokea haasteeksi ja punainen lanka on tällöin hankalasti löydettävissä. Parhaimmillaan kyseessä on viihdyttävää tykitystä sisältävä albumi, mutta parannettavaa jää myös.

7-/10

Miika Manninen

1. Rain On Me
2. Hostile Resistance
3. Paranoia Obsession
4. Wait And See
5. Rise And Fall
6. Dead Redemption
7. Take Me Away
8. Enemy Number One
9. Last Escape
10. Angel Of Babylon

+ artikkelit

Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.